Sveiki! Tātad stādos priekšā. Es esmu Crab Defence un gan jau kāds no jumsīm mani jau pazīst. Vārdu sakot, es vēlētos jums stādīt priekšā diezgan interesantu ideju, kas varētu dot stimulu trenēt kādu RuneScape prasmi. Šāda veida sacīkstes ir aktuālas ārzemju RuneScape forumos. Tātad, ja lielākais daudzums piekritīs, tad es sastādīšu listi ar skilliem.
*Es sastādīšu listi ar prasmēm, un tad katrs balsos par to prasmi, kuru viņš vēlētos trenēt un sacīkstēties ar citiem. *Kad balsošana būs beigusies, tad prasme būs noteikta, un katrs kurš pieteicās, tiks novērots ar RuneTracker.com palīdzību, un exp tiks updatots ik pa laikam.
Vai arī katrs varēs trenēt tādu prasmi kādu viņš grib, vienkāršī piesakoties zemāk ar savu RS name un skill kādu trenēt, taču tad nebūtu diez ko godīgi, jo, piemēram, viens trenēs Cooking, tikmēr cits Runecrafting. Tad nu gala rezultāts ir zināms. Tādēļ otro variantu es īpaši neatbalstu un vairāk nosliecos uz pirmo.
Balvas - tas varētu būt kaut kas īpašs no Systemmaniac iekš forumos, kaut kas interesants, kas pierāda ka tu esi uzvarējis, vai arī kāds interesants Paint signature tikai un vienīgi uzvarētājam no manas puses Pats galvenais atcerieties, balvas nav galvenais, bet gan sacensību prieks.
P.S. Ja būs pārāk daudz negatīvu komentāru/noslieces, ka nevajadzētu rīkot šāda veida pasākumu, tad tas tiks atcelts. Katrs komentārs būs ņemts vērā.