Vispirms es iesaku nomainīt burtu fontu, kad forumā raksta rakstu, es neredzu, ko rakstu, tālāk, varētu iemest bilžu galerijas, jo galerijās bildes ir likt interesantāk, tad vēl pie for lv komandas sadaļas derētu ierakstīt mani itkā uz pirmo moementu nevajadzētu pārbāst webu ar visām huinām, to pakāpeniski, aa un vajag iemest THEMS maiņas, jo šitas theme man nevisai...
Pievienots (2010-04-25, 11:45 Am) --------------------------------------------- un man škiet derētu flood timer, jo pašlaik tev liela daļā krāj postus..
Šodien būs jauns dizains webam, par galerijām es kautkad pakontaktēšos ar tevi, un tos fontus arī nomainīšu. Jāizveido vēl tikai logo būtu. Zemene varbūt tev kautkas varētu būt padomā ar logo? Vai varbūt vari viņu izveidot?
Man ar tā liekas ,jo katrā topik ir kaut kas un ir pat bezjēdzīgi topic kā +1 no tavas pues ! :P Bet par logo man ir viens draugs es varētu ar viņu parunāt viņš man uztaisītu...Tikai vai ir kādas idejas kādas krāsas bildes utt..!
Message edited by Metodijs - Svētdiena, 2010-04-25, 19:08
Emm susr... man škiet es biju ātrāk par tevi, es biju 5. reģistrētaisja nee, tad es 5min pēc tev reģistrējos, tākā.. kamēr normāli ir kur 20posts tev ir 73
Pievienots (2010-04-25, 9:00 PM) --------------------------------------------- beztam sys jā, šodien es izveidošu priekš tev logo...