Interesants staastinjsh.. ;D.. Taatad ar maammu, pateevu un maates maasu un vinjas viiru aizbraucaam pie gjimenes draugiem. Viss bija ok, garaazhaa speeleejaam novusu un peekshnji maates maasai sagribeejaas iet guleet. Vinjas viirs teica, ka grib veel paspeeleet novusu, tapeec teica lai vinja iet pati.Maates maasa paprasiija vienam no gjimenes draugiem, kuru mees saucam par apsiiti lai vinjsh vinju pavada. apsiitis piekrita. Nu taa nu vinji abi prom bija kaadas minuutes 40~ [ Tur viens aatrais sanaaktu ]. Apsiitis atgriezaas mazliet sasviidis. Naakamajaa dienaa, izmantojot izdeviibu, kad neviens nav apkaart es parunaaju ar maates maasu. Dialogs bija apm. shaads : Es: *Ar dzilju skatienu vinjai aciis* Neveelies man kaut ko par vakardienu pastaastiit? Vinja: .. Ko tad..? Es: nu padomaa labi..ko tu vakar vakaraa dariji.... vinja: Ko, tu man centies apsiiti piesiet? Vinjsh mani tikai pavadiija, iedeva segas un paseedeeja gultas galaa... es: ... Es vispaar par to neko neteicu.. un tad vinja mainija teemu un saaka runaat par tapeteem u.t.t. Ok. Itkaa liekas, ka taa iisti nav mana dalja, bet tomeer... Kaa jums skiet, tur kkas bija? ;D
ja bikses bija kājāš tad jau pavisam noteikti ka nē, ganjau gaja atdambēt toletu, bet ja nopietni, iisti never to zināt, pēc apmulsuma možka bija, bet vienlaikus katrs mēz apdolbīties.. tak apsīts viņai segas padeva tāpēc iesvīda... :LD