.. Parasti man ar meiteneem nav probleemu, bet ir kaada meitene neizsakaami skaista un forsha, internetaa ar vinju var runaat par visu, bet dziivee vinja ir neizsakaami kautriiga. Kad vinju uzaicinu kaut kur pastaigaaties, viss ko vinja dara ir dumji smaida un klusee, ja uzdodu kaadu jautaajumu atbilde noteikti buus jaa/nee. Juus vareetu dot padomu, par ko ar vinju runaat [ konkreetas teemas ] tas man tieshaam paliidzeetu. Paldies jau ieprieksh
Ai tur tak nekā nav.. cik man tādu nav bijis... satuvinoties tu viņai muti neaizbāzīsi... būtu tu manos gados teiktu lai piedzirdi, tad mēle atraisās, tākā es uzskatu tu ej 8 klasē, možka kļūdos, vnk stāsti par sevi.. tad apraujos un prasi lai pastāsta par sevi, vnk liec viņai runāt, lai pastāsta par hobijiem, skolu, kas patīk, nepatīk, mūziku, vnk tev ir jātrod kas viņai interesē un tad jūs varēsiet runāt, savādāk ja tu runā par sportu, možka viņai tas nepatīk tpc arī īsas atbildes...
zeme, es tāpēc jau arī prasīju par tiem gadiem, jo neliels alkahola daudzums viemēr ir alternatīva, bet jā atrodi runā par lietām kas iteresē viņai nevis tev.